Wetenschappelijk onderzoek is een belangrijk aandachtspunt van het Centrum voor Urologie. Niet alleen baseren we onze behandelmethodes op gedegen wetenschappelijk onderzoek, ook dragen we er aan bij door ervaringen met bestaande en nieuwe behandelmethodes op een wetenschappelijke wijze te onderzoeken, te beschrijven en te publiceren. In sommige gevallen zijn uw ervaringen als patiënt van onze kliniek daarbij een belangrijk hulpmiddel.

Uw uroloog kan u vragen om -vrijwillig- deel te nemen aan dit wetenschappelijk onderzoek door een formulier op deze website in te vullen. Hij of zij zal u daartoe een user-id geven waarmee u toegang krijgt tot de formulieren en vragenlijsten voor het wetenschappelijke onderzoek. Nadat u zich aangemeld hebt verschijnt de formulieren hiernaast in het menu. U vult het in door het juiste formulier aan te klikken en de aanwijzingen te volgen. Vanzelfsprekend danken wij u hartelijk voor uw bijdrage aan het onderzoek!

De door u ingevulde informatie zal uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden en geheel vertrouwelijk behandeld worden. Alle pagina's inclusief de formulieren achter dit menu worden versleuteld verzonden (SSL/HTTPS) waardoor u er van verzekerd kunt zijn dat niemand anders dan uzelf en www.centrumvoorurologie.nl de door u ingevulde informatie kan inzien.

Afspraak

  • 's-Hertogenbosch: 073-553 6010
  • Boxtel: 0411-656858
  • Zaltbommel: 0418-540027
  • Nieuwkuijk: 073-5532434

telefoon

Volg ons

Volg het Centrum Voor Urologie via Twitter

@CentrumUrologie

twitter